HTML

(ex)change your life!

Tibi újra ERASMUS-on. Most Hollandia.

Friss topikok

  • Timi from Ireland: Szia, végigolvastam mindent, és irigykedem is nagyon ;)Szép helyen laksz és az utcaszínház nagyon ... (2010.07.10. 07:35) What a week!
  • ajutta: kedves ez az utolsó kép!! :) egyébként én meg haragszom a tegnapi miatt hollandiára :D:D bár ott g... (2010.07.07. 22:08) Official Welcome
  • vömi: Halihó Tibi! Noh, megérkeztem én is ide, majd rendbe szedjük a blog arcát :))) Továbbá kérnék szé... (2010.07.02. 17:50) Az első

Linkblog

What a week!

2010.07.10. 00:35 norway_baby

OMG! Kezdem ott ahol abba hagytam. :) Csütörtök este a lakótársaim összehoztak egy ilyen dumálós, lazulós estét, kimentünk a városba pizzázni, hazajöttünk, dumáltunk egy csomót, kicsit jobban megismertük egymást. Ezek állatok. :D De nagyon jó fej mindenki! A kérdésre, hogy hányan laknak itt, hogyis mondjam... :P Mikor hányan...A kaja után rápihentünk a nagy sietségre, és kimentünk a Deventeri „Margit szigetre” és fociztunk egyet. Jó volt. Pénteken pedig ebédre volt hivatalos az egész International Office az egyik kollegánkhoz, 20an felkerekedtünk és kikocsikáztunk egy kis faluba. A faluk a sok mindent kivéve ugyan olyanok, mint otthon. :D Hideg tál volt az ebéd, te sok holland finomsággal. Alig, hogy hazaértem, mondták a szobatársak, hogy irány a város, mert ezen a hétvégén utcai „színház” van a városban. Minden sarkon ilyen-olyan előadás. Voltak orosz tisztek, akik végig „kerestek” valakit vagy valamit, és ijesztgették, kergették az embereket. Több zenés előadás volt, a képeket lentebb látni. ;) De ami a pénteki nap csúcspontja volt az az esti előadás. Angyalok ereszkedtek alá a templom toronyból, és tollat szórtak. De annyit, hogy a végére bokáig tollban jártunk. Most jogos volt a kérdés, hogy szerinted tollas a hátam? AZ! Több ezer ember kint volt a téren és figyelte az előadást. Fantasztikus volt. Az előadás után „modern” zenét raktak be és utcabál kerekedett. Mindenki dobálta a tollat, nevettek, jól érezték magukat. ÁÁÁ. leírhatatlan az érzés. És egész hétvégén ez fog lenni. :) 

Képek:

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://inholland.blog.hu/api/trackback/id/tr172142206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi from Ireland 2010.07.10. 07:35:55

Szia, végigolvastam mindent, és irigykedem is nagyon ;)Szép helyen laksz és az utcaszínház nagyon tetszik! Élvezd ki az összes ott töltött másodpercet! :)

Puszi
süti beállítások módosítása