HTML

(ex)change your life!

Tibi újra ERASMUS-on. Most Hollandia.

Friss topikok

  • Timi from Ireland: Szia, végigolvastam mindent, és irigykedem is nagyon ;)Szép helyen laksz és az utcaszínház nagyon ... (2010.07.10. 07:35) What a week!
  • ajutta: kedves ez az utolsó kép!! :) egyébként én meg haragszom a tegnapi miatt hollandiára :D:D bár ott g... (2010.07.07. 22:08) Official Welcome
  • vömi: Halihó Tibi! Noh, megérkeztem én is ide, majd rendbe szedjük a blog arcát :))) Továbbá kérnék szé... (2010.07.02. 17:50) Az első

Linkblog

Hollandia a döntőben! In a final!

2010.07.07. 23:03 norway_baby

Hatalmas volt a keddi nap! A lakótársaim elhívtak, hogy nézzem velük a meccset a város központban, aki látta az Eurotrip c. filmet, annak mondom, hogy egy olyan kocsmába mentünk ahol a Manchester szurkolók vannak csak, a legkeményebbek mernek csak bemenni. Meg mukkanni sem mertem csak üvölteni ha gól született. Este 7kor indultunk el, a város szűz üres volt, de 8 után elkezdett özönleni a tömeg, szerintem több ezren néztük a központban a meccset. Mindenki, de mindenki viselt valami narancssárgát. Volt akinek csak a körme volt kifestve, volt olyan aki a piszkos munkás narancssárga overálját vette fel, volt aki narancssárga láthatósági mellényben volt, és még sorolhatnám a variációkat. Hatalmas népünnepség kezdődött a győzelem után, a szökőkútban való fürdésen keresztül petárdák, vizes lufik, stb... Akkor az életképek.
Néhány külföldi ismerősömnek megígértem, hogy írok angolul is ez következik most.. :P
Hei everybody! Everything is good with me, I enjoy to stay here! Holland is in the final! I saw a match in a little pub, wow, what a feeling. In The Netherlands everybody wearing some orange. After the match, they start to celebrate, "swimming" in the fountain, and this kind of stuff. Hehe. It was funny. Everybody looking forward, what will happened in sunday, everybody expected that Germany will win, so nobody knows now what will happen. Some pictures:
Előtte/Before:





















Közben/during:






















Utánna/After:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://inholland.blog.hu/api/trackback/id/tr212137255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása